ETRA Logistiikkakeskus Hämeenlinna / varastotyöntekijöitä

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400.

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa sekä mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

 

Toimintamme laajentuessa haemme Etra Oy:n Logistiikkakeskukseen Hämeenlinnaan

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää moderneilla varastonhallintajärjestelmillä sekä laitteilla tapahtuvia varastotyötehtäviä kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Edellytämme hakijalta tarkkuutta, joustavuutta ja reipasta työotetta.

 

 

Eduksi katsomme: 

 

- tehtävään soveltuvaa koulutusta

 

- aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä

 

- kokemuksen trukkien ja keräilykoneiden käytöstä, teknisistä tuotteista sekä varastoautomaatiosta

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä.

Tehtävä täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä maanantaisin klo 8-9 varastopäällikkö Sami Virtanen puh. 040 661 3275 tai logistiikkapäällikkö Henri Hokkanen puh. 040 864 1294.