ETRA harjoittelu- / urapolkuohjelma

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.


Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400

 


Haaveiletko työskentelystä yritysmaailmassa?

Unelmoitko mielenkiintoisesta työurasta?

Haluatko olla osa menestyvää joukkuetta?

Oletko opiskellut tai opiskelemassa kaupallista tai teknistä alaa?

Haluatko jakaa kiitosta tiimin jäsenille menestyksestäsi?

Haluatko alati lisää vastuuta?

Onko sinulla maalaisjärkeä ihmisten välisessä kanssakäymisessä?

 

Mikäli vastasit edellä esitettyihin kysymyksiin myöntävästi, saattaa olla että sinulla ja Etralla on yhteinen tulevaisuus edessä.

 

Etran harjoittelu-/urapolkuohjelma tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet päästä sisälle yritysmaailmaan työuraansa aloitteleville nuorille.

 

Tarjoamme nuorille eripituisia harjoittelujaksoja, jolloin harjoittelija pääsee tutustumaan Etran teollisuustarvikeliiketoiminnan osa-alueisiin. Alussa harjoittelijat työskentelevät perusasioiden parissa, kuten varastotyö tai toimiston aputyöt. Erinomaisesti sujuneen harjoittelun jälkeen on työntekijällä mahdollisuus päästä
kokoaikaiseen työsuhteeseen, jonka yksi tavoitteista on työntekijän kehittyminen ja uralla eteneminen.


Olet tervetullut eteenpäin pyrkivään ETRA-tiimiimme!

 

Jaa ilmoitus