ETRA Kemi/Tornio / logistiikkakumppani/varastotyöntekijä

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400.

 

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

 

Etsimme vahvistukseksi ahkeraa ja motivoitunutta

 

LOGISTIIKKAKUMPPANIA/ VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen ETRA Kemin/Tornion toimipisteisiimme.

 

Tehtävään kuuluu asiakkaiden tiloissa olevien Etran hallinnoimien palveluvarastojen täydentäminen ja ylläpito sekä myymälässä tapahtuva myyntityö. Lisäksi työtehtäviin sisältyy tavaran vastaanoton, keräilyn ja lähettämötyön eri vaiheet.

 

Hakijalta toivomme

 

  • nuorekasta, reipasta, nälkäistä ja motivoitunutta asennetta

  • hyvää fyysistä kuntoa

  • tarkkuutta, joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja

  • teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta

  • perustason MS Office taitoja

 

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työtehtäviin kouluttautumisessa sinua tukevat ETRA:n ammattilaiset.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 paikallisjohtaja Lasse Alaluukas, puh. 040 553 9610.

Hakuaika alkaa: 05.01.2018 12:35 Hakuaika päättyy: 21.01.2018 23:59