ETRA tuotepäällikkö / Product Manager

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi. Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400.

 

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

 

Etsimme nälkäistä ja motivoitunutta

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ / PRODUCT MANAGER

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työkalutiimiin kuuluu hitsaus- & hiontatuotteet sekä käsi-, sähkö- ja paineilmatyökalut. Vastaat yhdessä tiimin kanssa tuotealueiden myynnin tuesta ja tuotevalikoimasta. Toimit yhteistyössä koko Etran myynti- ja osto-organisaation sekä tunnettujen tuotemerkkien organisaatioiden kanssa huolehtien tuotteiden laadukkuudesta sekä kilpailukyvystä. Tehtäviisi kuuluvat myös tuoteportfolion kehittäminen, koulutukset sekä uusien tuotetarpeiden määrittäminen. Pääasiassa sijaintipaikkasi on Hämeenlinnan Logistiikkakeskus tai jokin muu Etran toimipiste.

 

Hakijalta toivomme

 • tuotealueen rautaista osaamista ja tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta

 • MS Officen ja erityisesti Excelin hallitsemista

 • osaat puhua sekä kirjoittaa sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 • olet joukkuepelaaja. Määrittelet menestyksen kollektiivisesti, et yksilöllisesti. Mainitset hanakasti toisten panoksen ja tavoittelet kitsaasti huomiota itsellesi.

 • olet ahkera ja valmiiksi motivoitunut. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uusia asioita ja haluat alati lisää vastuuta.

 • olet sosiaalisesti älykäs. Sinulla on kyky olla asiallinen ja valpas ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Osaat esittää hyviä kysymyksiä ja kuunnella mitä muut sanovat.

   

  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä.

   

  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-9 category manager Pekka Oksanen, puh. 040 586 3334.

Hakuaika alkaa: 11.01.2018 17:55 Hakuaika päättyy: 28.01.2018 17:00