ETRA Logistiikkakeskus / opiskelijoita tuotetietoprojektiin

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400.

 

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

 

Etra Oy hakee opiskelijoita

määräaikaiseen TUOTETIETOPROJEKTIIN

HämeenlinnanLogistiikkakeskukseen

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti tiedonhaku ja rikastavan tuotetiedon hankinta, tuotetietojen kääntäminen englannin kielelle sekä tekstin tuottaminen. Toimit yhteistyössä tuote- ja osto-organisaation sekä markkinoinnin kanssa. Projektin arvioitu kesto on noin 3-6kk, soveltuu hyvin esim. kesätyöksi.

 

Hakijalta odotamme 

  • MS Office taitoja, etenkin excel-osaamista
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • hyviä tiedonhakutaitoja
  • positiivista ja motivoitunutta asennetta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 osastopäällikkö Jolán Björkqvist, puh. 040 860 9050.

 

Hakuaika alkaa: 06.03.2018 19:33 Hakuaika päättyy: 25.03.2018 23:59