ETRA - Vientimyyjä/Export Sales

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi. Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 400M € ja henkilöstömäärä 1400.

 

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

 

Etsimme nälkäistä ja motivoitunutta

Vientimyyjää / Export Sales

vakituiseen työsuhteeseen.


Tehtävässä vastaat ensisijaisesti Etran operatiivisista myyntitoiminnoista kansainvälisille asiakkaille. Pääosin tämä koostuu tarjousten ja myyntitilausten tekemisestä koko Etran tuotevalikoiman laajuudelta sekä kommunikoinnista asiakkaiden kanssa päivittäisten tehtävien tiimoilta. Työskentelet osana Etran myynti- ja asiakaspalvelutiimiä. Vastaat myös teknisen myynnin tuesta Etran myynti- ja asiakaspalvelutiimissä. Toimipaikkanasi on joko Helsinki tai Hämeenlinna.

Olet etsimämme henkilö, jos

- Olet joukkuepelaaja. Määrittelet menestyksen kollektiivisesti, et yksilöllisesti. Mainitset hanakasti toisten panoksen ja tavoittelet kitsaasti huomiota itsellesi.
- Olet ahkera ja valmiiksi motivoitunut. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uusia asioita ja haluat alati lisää vastuuta.
- Olet sosiaalisesti älykäs. Sinulla on kyky olla asiallinen ja valpas ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Osaat esittää hyviä kysymyksiä ja kuunnella mitä muut sanovat.
- Osaat puhua sekä kirjoittaa erinomaisesti suomen ja englannin kielillä.
- Sinulla on vankkaa kokemusta teollisuusasiakkaiden ja -tuotteiden kanssa toimimisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä sekä kehittyä yhä suuremmaksi vastuunkantajaksi omalla työurallasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Johanna Hartikainen, johanna.hartikainen@etra.fi tai puhelimitse arkisin vkolla 23-25 ja 27-29 klo 15-16 p.040 865 1037.

 

Hakuaika alkaa: 04.06.2018 15:38 Hakuaika päättyy: 01.08.2018 23:59