ETRA paikallisjohtaja - Rauma

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä rakennusteollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

Haemme nöyrää, nälkäistä ja motivoitunutta

PAIKALLISJOHTAJAA 

Rauman toimipisteeseemme.

Paikallisjohtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja teet myös esimerkillistä myyntityötä Rauman alueella yhdessä tiimisi kanssa.

Omaat aikaisemman kokemuksen myynti- ja esimiestehtävistä. Olet joukkuepelaaja. Määrittelet menestyksen kollektiivisesti, et yksilöllisesti. Mainitset hanakasti toisten panoksen ja tavoittelet kitsaasti huomiota itsellesi. Olet ahkera ja valmiiksi motivoitunut. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uusia asioita ja haluat alati lisää vastuuta.  Olet sosiaalisesti älykäs. Sinulla on kyky olla asiallinen ja valpas ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Osaat esittää hyviä kysymyksiä ja kuunnella mitä muut sanovat. Sinulla on vankkaa kokemusta teollisuusasiakkaiden ja -tuotteiden kanssa toimimisesta. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.11.2019 alkaen arkisin klo 8-9 myyntijohtaja Kimmo Linnero puh. 050 366 5723.

ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500.


Hakuaika alkaa: 25.11.2019 08:00Hakuaika päättyy: 08.12.2019 23:59