Tekninen myyjä - Etra Hämeenlinna

ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Haemme Hämeenlinnan toimipisteeseemme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ 

osaksi iloista myyntitiimiämme.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen myyntityöstä kiinnostunut henkilö. Voit olla jo myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Intohimonasi on etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita. Olet joukkuepelaaja ja toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme ETRA Megacenterissä. Tehtävä sisältää myyntityötä, asiakaspalvelutehtäviä ja teknistä neuvontaa myymälässä. 

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja/tai teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Haluat kehittää itseäsi ja olet innokas oppimaan uutta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisillä eduilla. 

Tehtävä on vakituinen ja työaika arkisin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 paikallisjohtaja Kimmo Nikkilä puh. 0400 627 196.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 460M € ja henkilöstömäärä 1600.

Tutustu tästä linkistä teknisen myyjän tehtävään Etrassa:

https://youtu.be/8CCEaRuxHrw

Hakuaika alkaa: 01.08.2022 11:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus