Myyjä - Etola Shops Espoo, Tapiola

ETOLA- yhtiöihin kuuluva Etola Shops Oy vähittäismyymäläketju on sisustustuotteita maahantuova ja markkinoiva vähittäiskaupan erikoisliike. Etola tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman taloustavaroita, kodin sisustustuotteita, saappaita ja sadeasuja sekä leluja. 

Lisätietoja osoitteesta: www.etola.net 

Etsimme Espoon Etola Tapiolan myymäläämme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista

MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarve on vähintään 30h/vko. Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan arkisin ja lauantaisin. 

Tehtävät koostuvat monipuolisesta myyjän työstä. Tehtävä sisältää myynnin lisäksi fyysistä työtä mm. vaahtomuovin ja mattojen leikkausta.

Toivomme hakijalta myynnillistä asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta, iloisuutta ja tarkkuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. 

Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jos kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävään täyttämällä hakemus: https://etola.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1  21.8.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 myymälänhoitaja Johanna Vuola puh. 040 860 9763. 

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.   Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 460M € ja henkilöstömäärä 1600. 


Hakuaika alkaa: 03.08.2022 09:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus